top of page
mother-daughter-using-digital-tablet-living-room.jpg

Hvem er vi?

Book Solutions ApS står bag sitet 20omdagen.dk, der er et opråb til alle forældre om at tage ansvar for, at deres børn bliver dygtige læsere. I de senere år er det desværre gået tilbage for danske børns evne til at læse. Når vi har givet en generation af børn og unge lov til at bruge flere timer om dagen på sociale medier og spil, er der ikke tid til at læse bøger. Og når børn og unge ikke er dygtige læsere, er det også sværere for dem at følge med i skolens andre fag.

 

Skrækeksempler

Frem til 1989 var det tilladt at køre uden sikkerhedssele, og det blev i mange år betragtet som helt okay at ryge i bilen, selvom børnene kørte med. Set i bakspejlet var begge dele totalt uansvarligt, og vi reagerede alt for sent. Nu står vi over for en lignende milepæl. 

20 minutter om dagen er nok

Det er vores håb, at forældre vil tage udfordringen op og læse 20 minutter om dagen med deres barn i to måneder. Det er dokumenteret fra flere forskellige undersøgelser og forskningsprojekter [1], at børn, der læser mindst 20 minutter om dagen bliver stærkere læsere og klarer sig bedre i alle skolens fag. At gøre læsning til et fast ritual i familien er en af de største gaver, forældre kan forære deres børn.   

Book Solutions ApS ejer online boghandlen Tales.dk og Bogreolen.dk, der har forsynet læsende mennesker med bøger siden 2011.

[1] PISA 2009. (n.d.). Www.uvm.dk. Retrieved July 13, 2023, from https://www.uvm.dk/internationalt arbejde/internationale-undersoegelser/pisa/pisa-2009

Kontakt CEO Thomas Schnoor for yderligere information:

Mail: ts@booksolutions.io 

Tlf.: 28 97 11 15.

bottom of page